Symposium over kroonjuwelen van gezondheidscentra

Over LADVerenigingBestuurLedenraadMedewerkersNieuwsLAD voor uAgenda en evenementenCao’s en sociaal plannenJuridisch adviesMedezeggenschapPublicatiesThema'sCOVID-19ArbeidsmarktGezond en veilig werkenPositioneringAlle thema’sLidmaatschapWord lidContributiePartnersLedenvoordelenContactSymposium over kroonjuwelen van gezondheidscentra

Wat is de meerwaarde van gezondheidscentra en hoe moet het verder met de multidisciplinaire samenwerking? Die vragen staan centraal tijdens het symposium ‘Kroonjuwelen Gezondheidscentra, de toekomst in de achteruitkijkspiegel’ dat op 9 november plaatsvindt in Almere.

Het symposium wordt georganiseerd door het Jan van Es Instituut in samenwerking met de Stichting Sociaal Fonds Gezondheidscentra (SSFG). Rode draad in het programma is een evaluatie en discussie over het werken volgens de principes van de gezondheidscentra, zoals deze zich de afgelopen 50 jaar hebben ontwikkeld. Wat zijn de kroonjuwelen van gezondheidscentra en hoe kunnen die in de toekomst blijven schijnen in een veranderene eerstelijnsomgeving?

Het symposium duurt van 13.30 tot 17.30 uur en vindt plaats bij Hotel van der Valk in Almere. Deelname kost 95 euro en levert voort huisartsen 3 accreditatiepunten op.Het symposium is bedoeld voor iedereen die actief is in de eerstelijnsgezondheidszorg, zoals huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten, bestuur en organisatie van gezondheidscentra, zorggroepen, zorgverzekeraars, beleidsmakers, zorgverzekeraars en onderzoekers.

Lees meer over het programma of meld u direct aan.

Het bericht Symposium over kroonjuwelen van gezondheidscentra verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband.